Pikavinkit ulkonäön ehostamiseen

Käsi ylös ne, jotka eivät tahdo koskaan näyttää sievältä tai komealta. Niin, jokainen tahtoo näyttää hyvältä, se on vain fakta. On toki eri asia näyttää hyvältä luonnollisesti saatika tunkemalla itsensä täyteen erinäisiä täyteaineita, hiuslisäkkeitä ja ripsienpidennyksiä. Miten siis ehostaa itseään nopeasti?

Kynnet

KynnetPieni katsahdus omiin kynsiin.. Muistuttaako omat kyntesi lähinnä halpaa kopiota korppikotkan kynsistä vai kenties ovat siististi leikatut? Vaikka ei heti ajattelisi kynsien luovan pikaista ehostusta olemukseesi, niin valitettava totuus se kuitenkin on. Ei, ei tarvitse mennä kynsiteknikon käsittelyyn, jotta kynnet näyttävät hyvältä. Ihan vain leikkaamalla kynnet sopivan mittaisiksi ja vaikka sipaisemalla nättiä kynsilakkaa kynnen päälle saa aikaan nopeaa ehostusta.

Jokainen on varmasti elämänsä aikana törmännyt henkilöön, jolla kynnet ovat ehkä pahemmat kuin korppikotkalla. Pitkät kynnet, jotka ovat lohkeilleet ja kynnenaluset täynnä erinäistä matskua, siihen vielä lisäksi röökin kellastamat sormet. Ei niin kovin kiehtovaa matskua.

Ja toki sama pätee myös varpaiden kynsiin. Lyhyet ja siistit varpaiden kynnet näyttävät kesälipareissa oikein mainiolta.

Iho

Älytöntä meikkivoidekerrosta ei tarvitse tällätä naamaan joka ikinen päivä. On normaalia, että meillä vaaleaihoisilla on silloin tällöin punottavat posket, luomia ja pisamia ja toisinaan saattaa otsikkoon puskea finni jos toinenkin. Se on aivan normaalia. Kuitenkin jokapäiväisellä ihon kosteuttamisella saa aikaan luonnollista hehkua kasvojen iholle ja iho pysyy kauniissa kunnossa.

Hilseilevä iho ei ole koskaan mukava, ainakaan moisen ihon kanssa taistelevalle. Jos siis jokapäiväinen kasvojen ihon rasvaaminen ei pidä yllä ihon kosteustasapainoa, apua voi hakea apteekin tuottesta, luonnontuotteista ja vaikka poiketa ihotautilääkärillä kysymässä lisää neuvoja.

Sama pätee toki kropan muuhunkin ihoon. Kosteuttamalla iho pysyy kauniina ja terveenä. Talviaikaan Suomessa saa toki tehdä ihon kosteuttamisen kanssa enemmän töitä, puhumattakaan heistä jotka kärsivät atooppisesta ihosta tai ihosairauksista. Joka tapauksessa nopealla kropan rasvaamisella saa kaunista hehkua vartalolle. Eikä pidä unohtaa sisäistä kosteutusta! Riittävällä päivittäisellä veden juomisella myös iho saa kaunista hehkua ja kosteutusta.

Hampaat

Kaunis hymy on yksi kauneuden ja ulkonäön peruskiviä. Oletko sattunut tupakoimaan tai muuten vain omistat purukaluston, joka värjäytyy luonnollisesti? Pitkällä aikavälillä kovalla aamuin illoin tapahtuvalla jynssäyksellä tähän saattaa saada muutoksen, mutta jos haluat pikaista toimintaa, kannattaa kääntyä ammattilaisen toimeen. Varsinkin pääkaupunkiseudulla asuvilla on tässä hyvä paikka, sillä Helsingissä hampaita saa valkaistua todella helposti, eivätkä hinnatkaan ole esimerkiksi Tallinnaan verrattuna älyttömän korkeita.

Hiukset

Useimmat ovat sitä mieltä, että hiuksista pitää pitää huolta. Ja samaa mieltä on allekirjoittanutkin. Kuinka sitten saada hiukset pysymään kauniina ja vahvoina. Allekirjoittanut ei ole tähän minkäänlaista vinkki vitosta vielä keksinyt, sillä hyvä kun omassa päässä kasvaa kuusi karvaa ristissä! Ne joilla hiukset ovat pitkät, kannattaa ainakin huolehtia hiusten kosteutuksesta hoitoaineen avulla. Hiuksia pestessä pitää siis muistaa antaa hoitoaineen vaikuttaa riittävän kauan. Ja toki tasasin väliaijoin on hyvä käydä kampaajalla saksimassa huonot latvat pois, jos ei ihan kotona tahdo Fiskarseja heiluttaa. Pitkät hiukset on myös hyvä letittää yöksi sekä toisinaan löysätä ponnaria ja pitää hiuksia aivan valtoimenaan auki.

Lyhyt hiuksisilla karvan kasvun huomaa nopeasti ja jotta lyhyt malli pysyy kauniina, on syytä vierailla parturointiliikkeessä tasaisin väliajoin. Eikä ole mikään itsestäänselvyys, että lyhyet hiukset voisivat paremmin kuin pitkät. Yhtäläillä lyhyt hiukset kaipaavat hoitoa ja huolenpitoa.

Juhlakampauksia ei tarvitse jokaisen osata tehdä, sitä varten ovat kampaajat. Mutta on kuitenkin hyvä opetella laittamaan hiukset siististi nutturalle, kiharoille, ponnarille tai muotoilla auki. Näin saa ehostettua omaa olemustaan huomattavasti enemmän, verrattuna siihen että hiukset roikkuisivat päästä villisti valtoimenaan juuri sellaisena kuin ne yön aikana ovat muotoutuneet.

Naiset hoi

Tai miksei miehetkin.. Jos haluaa itselleen nopeaa ehostusta, kannattaa tyytyä maailman yksinkertaisimpaan kikkaan. Ripsiväriin! Kasvot eivät todellakaan vaadi järkyttävää pakkelikerrosta joka päivä, jos koskaan. Jos kuitenkin lähdet kaverin kanssa kaupungille lounaalle ja tahdot nopeaa ehostusta, sutaise siististi ripsiväriä lärviin ja siinä se! Maailman helpoin ja nopein ehostuskeino, olkaa hyvät!